Første spadestik til fremtidens åbne aktivitetshus

Arbejdet med at ombygge Dronningborg Aktivitetscenter til fremtidens åbne aktivitetshus er nu klar til at gå i gang. Første spadestik blev taget i dag af socialudvalgsformand Louise Høeg med hjælp fra formand for Handicaprådet Flemming Sørensen og en bruger af aktivitetscentret, Lars Bülow fra Neptunvej.

I dag blev der taget første spadestik på ombygningen af Dronningborg Aktivitetscenter til fremtidens åbne aktivitetshus. Formanden for Handicaprådet Flemming Sørensen, bruger af aktivitetscentret Lars Bülow og socialudvalgsformand Louise Høeg førte spaden.

08. november 2017 - Oprettet af Kim Brandt Thomsen

Spadestikket blev taget, hvor centrets nye parkeringsplads skal være. Og arbejdet med at skabe bedre parkeringsmuligheder for handicapbiler og besøgende på centret er allerede i fuld gang. Den godt ti millioner kroner dyre ombygning af Dronningborg Aktivitetscenter til ”fremtidens åbne aktivitetstilbud” skal efter planen gå i gang til april, så aktivitetstilbuddet kan stå klart til brug i december 2018.

Arbejdet med at skabe fremtidens aktivitetshus på handicapområdet er et centralt element i Randers Kommunes handicapplan. "Fremtidens Åbne Aktivitetstilbud" er blot en arbejdstitel. Hvad husets endelige navn bliver afgøres til foråret efter en proces, hvor der blandt andet bliver lavet afstemninger på kommunens bosteder.