Åbent hus på Dronningborg Aktivitetscenter

Mandag den 15. maj 2017 var der Åbent Hus på Dronningborg Aktivitetscenter (DAC). På mødet deltog både borgere med handicap, pårørende, politikere, medarbejdere og ledere fra forvaltningen.

17. maj 2017 - Oprettet af Jesper Kjersgaard

Deltagerne blev præsenteret for, hvordan det går med at virkeliggøre Handicapplan 2016 og derudover var der mulighed for at opleve, hvordan tilbuddene på handicapområdet arbejder med at omsætte de værdierne fra handicapplanens strategigrundlag til den daglige praksis. Deltagerne fik også mulighed for at få en rundvisning på DAC. DAC skal i fremtiden rumme både det eksisterende aktivitetstilbud og så fremtidens aktivitetstilbud og deltagerne fik derfor mulighed for at give deres bud på det vigtigste indhold i Fremtidens Aktivitetshus.

Nedenfor kan du finde oplægget fra dagen og status på implementeringen af Handicapplan 2016, som socialudvalget og handicaprådet har modtaget. Endvidere kan du tilmelde dig et nyhedsbrev, som gør, at du får besked, så snart der er en nyhed, som omhandler Handicapplan 2016.

 

Tryk her for at se oplægget fra Åbent Hus på DAC

Tryk her for at se status til socialudvalget på deres møde den 3. maj 2017 her (punkt 56)

Tryk her for at tilmelde dig nyhedsbreve om handicapplanen