Invitation til stormøde om Handicapplanen

Randers Kommune inviterer alle deltagere i processen for en ny handicapplan i Randers Kommune til stormøde, hvor en skitse over det kommende ydelseskatalog bliver præsenteret. Mødet foregår tirsdag den 9. februar 2016.

05. januar 2016

Processen om en ny handicapplan i Randers Kommune er nu nået dertil, hvor en skitse til et kommende ydelseskatalog kan præsenteres. Det sker på et stormøde for alle deltagere i processen. Mødet finder sted:

Tirsdag den 9. februar 2016 kl. 15.30 – 20:00. BioNutria Park Randers, Viborgvej 92, 8920 Randers NV. Dørene åbnes kl. 15.30, hvor der vil være kaffe og kage og tid til at finde sin plads, inden programmet går i gang kl. 16.00.

Formålet med stormødet om Ydelseskatalogmødet er, at:

  • præsentere en skitse til ydelseskatalog for handicapområdet i form af et katalog over ydelser, indsatser og tilbud
  • få deltagernes vurdering og bidrag til forbedringer af ydelseskataloget
  • få gode ideer til hvordan ydelseskataloget kan formidles med succes

Tilmelding

Af hensyn til planlægning af mødet, er det vigtigt, at alle deltagere tilmelder sig aktivt - også de, som antager, at de automatisk er tilmeldt stormødet. Tilmelding sker ved henvendelse til Sonja Vestergård, tlf. 89 15 13 81 eller e-mail: son@randers.dk senest mandag den 1. februar 2016 kl. 12:00

Mange input

Randers Kommune har arbejdet med Handicapplan 2016 siden maj 2015, og undervejs har der allerede været holdt to stormøder. Det har resulteret i et forslag til strategigrundlag for handicapområdet, der bliver behandlet i byrådet den 18. januar. Hvis strategigrundlaget her bliver vedtaget, vil det efterfølgende være tilgængeligt på handicap.randers.dk.

Siden seneste stormøde har forvaltningen desuden arbejdet med at videreudvikle deltagernes idéer og forslag til det kommende ydelseskatalog for handicapområdet. For at kvalificere de forskellige interessenters umiddelbare ideer til ydelser, har forvaltningen i løbet af december afholdt ydelsesworkshops for pårørende og medarbejderne på handicapområdet for at videreudvikle ideerne eller udvikle nye ideer. Derudover planlægger forvaltningen en række målgruppespecifikke workshops for borgerne i januar, hvor deltagerne får mulighed for at kommentere på forslag til kommende ydelser.