Seksualvejledning

Som mennesker har vi et grundlæggende behov for nære relationer, kontakt, varme, intimitet og seksualitet. Seksualiteten er i os uanset, om vi er unge eller gamle, gifte eller alene, lever med eller uden handicap.

I nogle perioder i vores liv fylder seksualiteten meget og i andre næsten ikke. Og til tider fungerer alt som det skal, mens det andre gange er svært at finde hoved og hale i det hele.

I de perioder er det rart at kunne få lidt hjælp til at få det hele til at fungere igen. At snakke med en person, der ikke fordømmer eller belærer, men vejleder og rådgiver dig omkring lige netop det, du har brug for at få styr på. Det kan også være spørgsmål, du ikke ved, hvor du kan eller tør stille.

Seksualvejledningen finder sted på Randers Sunhedscenter, hvor man kan komme ind direkte fra gaden. Vejledningen er gratis og anonym.

Seksualvejledning til handicappede

Ud over vejledningen i Randers Sundhedscenter tilbyder Randers Kommune seksualvejledning, der primært er rettet til borgere med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne.

Der er ansat tre vejledere, som man kan kontakte for at lave en aftale.

Heidi L. Poulsen, socialpædagog og seksualvejleder. Hun er ansat på Center for Specialundervisning for Voksne i Randers (CSV) og uddannet hos Karsten Løt og Jørgen Buttenschøn i 2009. 

Tlf. 8643 9111.

Ewa Malanovicz, socialpædagog og seksualvejleder. Hun er ansat på Dronningborg Aktivitetscenter og uddannet hos Karsten Løt og Jørgen Buttenschøn i 2009. 

Tlf. 8915 7470.

Ulla Sørensen, Socialpædagog og seksualvejleder. Ansat ved Bostøtteteamet handicap. 

Tlf. 3050 1308